<- Back to home
<- Page a Aurelie
<- Back to Cookbook
<-Recettes




Scones

Ingredients: Ingredients:
- 1 cup flour
- 75g. soft butter
- 1 cup milk
- 1 tsp baking soda
-optionnal:
(a few spoons of sugar)
(coconut flakes)
- 250 g. de farine
- 75 g. de beurre mou
- ~250ml de lait
- 1 sachet de levure
- eventuellement:
(quelques cuilleres de sucre)
(de la noix de coco rapee)
Directions: Preparation:
Mix flour and baking powder (and optionnal ingredients if any) in a bowl
Add butter and mix until smooth
Add milk gradually to obtain dought
Spread dough in a 2 inches layer
Cut out circular scones
Bake in pre heated oven at 400 F for approx. 15 min.
Melanger farine, levure et eventuellent noix de coco et sucre dans un saladier
Incorporer le beurre
Ajouter le lait petit a petit en melangeant, jusqu'a obtenir une pate homogene
Etaler la preparation jusqu'a obtenir une pate d'environ 5cm d'epaisseur
Decouper des ronds de 5 - 10 cm de diametre
Cuire a four chaud (180 C) pendant ~15 minutes



August 2001