<- Back to home
<- Page a Aurelie
<- Back to Cookbook
<-Recettes




Spicy Pork Roast with prunes
Roti de porc aux pruneaux

(Fred's Recipe - Recette de Frederique)

Ingredients: Ingredients:
- 1 pork roast
- a bag of prunes
- mixed spices (such as curry, paprika pepper etc.)
- oil
- salt
- 1 roti de porc
- 1 sachet de pruneaux d'Agen
- melange 5 epices
- huile
- sel
Directions: Preparation:
Evenly stuff pork roast with prunes
Roll stuffed pork roast in mixed spices until it's properly coated
Place pork roast in pan, add a few drops of oil and pinches of salt
Cook in pre heated oven at 400 F for 40-45 min per lb.
Fourer le roti avec les pruneaux, en veillant a les repartir de facon homogene
Roluer le roti dans le melange 5 epices
Placer le roti prepare dans un plat, arroser d'huile et ajouter quelques pincees de sel
Cuire a four chaud a 180 C pendant ~40-45 min par livre



August 2001