<- Back to home
<- Page a Aurelie
<- Back to Cookbook
<-Recettes




Cabbage Rolls -Boulettes de Chou

Ingredients: Ingredients:
- 1 green cabbage
- 1/2 lb ground beef per person
- Bread crumbs
- 1 egg
-Onions
- Salt & pepper
- Kitchen rope
- 1 chou vert
- 1/2 livre de chair a saucisse par personne
- Chapelure
- 1 oeuf
- Onions
- Poivre et sel
- Ficelle a roti
Directions: Preparation:
Boil water in a large pot and plunge the cabbage leaves in boiling water until they soften
Cut onion(s) in small dices
Mix meat, bread crumbs, egg and onion in a bowl
Season with salt and pepper
Wrap 2-3 inches meat balls in soft cabbage leaves and tie with kitchen rope
Boil cabbage rolls in pot for 30 - 40 minutes
Serve with rice
Faire bouillir de l'eau dans une marmitte et y plonger les feuilles de chou prealablement lavees afin de les ramollir
Couper l'onion en petits cubes
Melanger chair a saucisses, panelure, oeuf et onion(s) dans un saladier
Saler, poivrer
Fabriquer des boulettes de 5-10 cm de diametre dans les feuilles de chou ramollies, et attacher avec la ficelle a roti
Faire bouillir le tout pendant 30 a 40 minutes
Servir avec du Riz.



August 2001